Antena Meniu Search
x

Revoltător: Party în zi de doliu național la cluburile de fițe din București și din țară

Guvernul României a decretat trei zile de doliu național în 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie, în memoria celor care și-au pierdut viața în tragedia de vineri seară din Club Colectiv

Guvernul României a decretat trei zile de doliu național în 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie, în memoria celor care și-au pierdut viața în tragedia de vineri seară din Club Colectiv. Unele cluburi de distracție au decis să respecte victimele tragediei, altele au pus profitul pe primul plan.

Mai multe cluburi au anulat petrecerile programate pentru Halloween. Cluburile Bounce, Control, Hard Rock Cafe, Manasia Hub, The Ark, Bordello Bar, Expirat&OtherSide Club, Green Hours, Clubul Taranului, Spice Club, St. Patrick Irish Pub, Player Club, The Vintage, Finnish, Cafe DeKO si Tribute au anunțat că suspendă spectacolele și petrecerile, potrivit Hotnews. Bamboo, care făcea rezervări la orele prânzului, a anulat petrecerea programată.

Organizatorii petrecerii Techno HALLoween, de la Halele Carol, au anunțat ca evenimentul nu va fi anulat. La fel a făcut Fire Club din Centrul Vechi, Bonton Palace, El Grande Comandante, Club Șurubelnița si The Bankers.

Club Fratelli, prezent cu locații în București, Constanța, Timișoara și Iași anulează pe perioada doliului național toate evenimentele programate;

Bordello Bar, din Centrul Vechi, nu va respecta doliul național. Sâmbătă la prânz clubul accepta solicitări telefonice de rezervare, pentru petrecerea de Haloween;

Un alt club bucureștean care nu renunță la evenimente programate pentru această perioadă este Chaboo Club;

Berăria H din Parcul Herăstrău nu a luat încă o decizie privind o eventuală suspendare a concertului programat în această locație pentru sâmbătă seară; programul de restaurant nu se schimbă.

Nici Clubul Tribute din Capitală, unde sunt adeseori organizate concerte live cu artiști și trupe românești, nu a luat încă o decizie în acest sens, scrie dcnews.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Revoltător: Party în zi de doliu național la cluburile de fițe din București și din țară