Antena Meniu Search
x

Revoluţia Fiscală ar putea creşte şi factura la întreţinere

Revoluţia Fiscală ar putea creşte factura la întreţinere.

Vezi și

Revoluţia Fiscală ar putea creşte factura la întreţinere. Administratorii de bloc, femeile de serviciu sau contabilii se numără printre cei care lucrează part-time şi ar trebui să plătească taxe mai mari decât banii pe care îi câştigă. Pentru a acoperi pierderile, asociaţiile de proprietari anunţă că le vor introduce în facturi. 

Contracte part-time, contribuţii întregi. Angajaţii asociaţiilor de proprietari anunţă că anomalia revoluţiei fiscale îi va afecta, indirect, şi pe românii cu un singur job stabil.

Doina Nicolescu, administrator de bloc: "Noi avem patru ore şi omul de serviciu şase ore. Trebuie să plătim impozitul de la 8 ore, la salariul minim pe economie de 1.900. Şi asociaţia plăteşte un impozit, nu numai de acum, de mai mult timp, dar acum sunt mai mari. Nu ştiu cum să mai procedăm!" 

Singura soluţie vine tot din buzunarul locatarilor. Facturile la întreţinere ar urma să crească. Nu se ştie deocamdată cu cât, dar calculele prevestesc o criză. 

De exemplu, pentru un angajat part-time cu salariul de 950 de lei, contribuţiile la stat ar însuma peste 660 de lei. După plata acestora, salariatul ar rămâne în mână cu puţin peste 280 de lei. Alţii sunt în situaţii şi mai dramatice. 

În jur de 900.000 de angajaţi români sunt în aceeaşi situaţie. 10.000 doar din învăţământ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Revoluţia Fiscală ar putea creşte şi factura la întreţinere