Antena Meniu Search
x

Simona Halep face la Cluj un tratament numit "terapia vampir", pentru a se recupera rapid după accidentarea de la Australian Open

Simona Halep face eforturi mari ca să se recupereze după accidentarea suferită la Australian Open. Numărul doi mondial a ajuns la Cluj.

Vezi și

Simona Halep face eforturi mari ca să se recupereze după accidentarea suferită la Australian Open. Numărul doi mondial a ajuns la Cluj, unde ar apela la o intervenţie medicală revoluţionară. Numită şi "terapia vampir", procedura presupune refacerea cu propriul sânge! Vestea că Simona nu va putea juca pentru România contra Canadei i-a făcut pe mulţi dintre fanii ei să-şi vândă biletele pe Internet. 

Simona Halep a venit mai devreme la Cluj-Napoca, înaintea meciului de Fed Cup, ca să poată ajunge la medic: "Piciorul meu nu este încă vindecat, ieri am făcut un tratament, trebuie să stau trei zile cu bandaj şi apoi pot să spun cum mă simt."

Tratamentul ar fi unul revoluţionar, cu plasma proprie a pacientului. Medicul Doru Filipescu aplică această metodă despre care spune că e foarte benefică. 

Procedura ar trebui să îi aducă Simonei o recuperare mult mai solidă decât ar face-o un tratament obişnuit. Chiar dacă nu va fi pe teren, în echipa României, Simona le susţine pe jucătoarele noastre.

Pe acelaşi subiect

Partida România-Canada pentru Fed Cup, ediţia 2018, se va disputa sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Cei mai puţin norocoşi profită din plin de antrenamentele publice. Cei dezamăgiţi că Simona nu va intra în teren îşi vând biletele la meci pe Internet.

Emoţii mari sunt şi în echipa adversă. Mai ales că printre jucătoare se numără şi Bianca Andreescu, tenismena anului 2017 în Canada. Bianca are 17 ani, s-a născut la Piteşti şi recunoaşte că e unul dintre fanii Simonei Halep. 

Cele două naționale s-au mai duelat în februarie 2015, în barajul pentru Grupa 1 Mondială. Atunci, s-au impus româncele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Simona Halep face la Cluj un tratament numit "terapia vampir", pentru a se recupera rapid după accidentarea de la Australian Open