Antena Meniu Search
x

Revoluţia Fiscală ar putea lăsa pe drumuri zeci de paramedici din Deva

Revoluţia Fiscală ar putea lăsa pe drumuri zeci de paramedici din Deva!

Vezi și

Revoluţia Fiscală ar putea lăsa pe drumuri zeci de paramedici din Deva! Toţi lucrează în cadrul unei asociaţii, iar salariile le sunt plătite de administraţiile locale. Numai că acum primăriile au anunţat că, odată cu modificările din domeniul fiscal, nu mai au bani ca să îi plătească şi pe cei care salvează vieţi. 

Sunt paramedicii Asociaţiei Salvital. Oameni care, până acum, au sărit la zeci de mii de intervenţii. Şi nu vă imaginaţi că şi-au făcut munca pe bani frumoşi. "Nu m-am gândit niciodată să plec din sistem, chiar dacă salariul e mic."

Din păcate, de acum înainte ar putea să nu mai existe deloc. În situaţia lui Petru sunt în jur de 70 de oameni. Toţi ar putea rămâne în perioada următoare fără un loc de muncă. Şi asta pentru că administraţiile locale, cele care cotizau până acum la salariile paramedicilor, au anunţat că nu-i vor mai putea finanţa, din cauză că Revoluţia Fiscală i-a lăsat fără bani la buget. 

Se gândesc şi nu le vine să creadă că sunt chiar ei în situaţia asta. Mai ales că, din vară urmau să lucreze direct pentru ISU. 

În toată ecuaţia nu au de pierdut doar medicii, ci şi pacienţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Revoluţia Fiscală ar putea lăsa pe drumuri zeci de paramedici din Deva