Antena Meniu Search
x

Turiştii îşi pot rezerva online şezlonguri pe plajă cu ajutorul unei aplicaţii

Tot mai multe cadre medicale atrag atenţia turiştilor să respecte normele mai ales atunci când sunt în vacanţă pe litoral.

de Redactia Observator

la 19.08.2020, 17:30

Vezi și
  • Oamenii pot comanda băuturi de la bar, direct din aplicație.
  • 16 plaje de la Marea Neagră au implementat deja metoda cu succes.

Numărul celor care au venit infectaţi din vacanţe creşte. Tocmai pentru a evita aglomeraţia şi pentru a menţine distanţarea pe 16 plaje de pe litoral a fost implementată o aplicaţie cu ajutorul căreia turiștii pot să își rezerve șezlongurile online.

În plus, pentru a evita cozile, oamenii pot comanda băuturi de la bar, direct din aplicație.

Aplicația oferă avantaje prețioase pentru utilizator, în special în contextul pandemiei. Fără aglomerație, fără cozi și cu ocazia de a plăti doar cu cardul.

Nicolae Florin Pop, co-fondator aplicație: Clientul are posibilitatea de a vedea locurile disponibile în timp real, are posibilitatea de a inspecta meniul plajei înainte să ajungă, are posibilitatea de a vedea vremea de dimineață până seara

Cum comnezile se fac direct din aplicație, turiștii scapă de statul la cozi. În plus, se protejează, mai ales în această perioadă în care tot mai mulţi uită de normele impuse de autorităţi.

Radu Mihai – staff plajă: Mai ales tinerii vin și ne spun că le este mult mai ușor și fac rezervări precum ar face la cinema.

16 plaje de la Marea Neagră au implementat deja metoda cu succes. Aplicaţia este prietenoasă cu utilizatorii aşa că nu doar tinerii o pot folosi cu succes. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Turiştii îşi pot rezerva online şezlonguri pe plajă cu ajutorul unei aplicaţii