Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2018. Notele provizorii pe facultăţi, în ordinea mediilor obţinute

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2018. Cei peste 3.000 de canditaţi înscrişi la facultăţile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi-au aflat notele provizorii la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obţinute. 

de Redactia Observator

la 21.08.2018 , 08:09

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2018 Rezultate admitere Academia de Poliţie 2018. Notele provizorii pe facultăţi, în ordinea mediilor obţinute - Facebook

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2018. Cei peste 3.000 de canditaţi înscrişi la facultăţile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi-au aflat notele provizorii la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obţinute. 

Primele rezultate ale examenului de admitere au fost publicate pe site-ul Academiei de Poliţie, în zilele următoare urmând să fie afişate rezultatele finale și admișii la fiecare facultate.

Depunerea contestaţiilor la probele scrise este programată în perioada 21-22 august.

Articolul continuă după reclamă

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2018. Notele pe facultăţi

Pe acelaşi subiect

Rezultatele la Poliția de Frontieră - Frecvență Redusă

Rezultatele la Jandarmi - Frecvență Redusă

Rezultatele la Poliţie - Frecvenţă Redusă

Rezultate Administraţia Naţioanală a Penitenciarelor

Rezultate Ştiinţe Juridice şi Administrative

Rezultate Jandarmi

Rezultate OSP

Rezultate Poliţia de Frontieră

Rezultate Pompieri

Rezultate Arhivistică

Admitere Academia de Poliţie 2018. Cum se depun contestaţiile

Contestaţiile pot fi depuse de candidaţii respinşi sau nemulţumiţi de notele obţinute la Comisia de soluţionare a contestaţiilor, în termen de 24 de ore de la data şi ora afişării rezultatului.

Aceste contestaţii se întocmesc numai de către candidat, pe formulare tip, sub semnătura proprie a acestuia, şi se înregistrează în registrul special constituit. Contestaţiile depuse de candidaţi sunt analizate de Comisia de soluţionare a contestaţiilor.

Contestaţiile pot fi depuse până marţi, la ora 13.30. 

Rezultate finale admitere Academia de Poliţie 2018

Potrivit calendarului examenului de admitere la Academia de Poliție, după soluţionarea tuturor contestaţiilor, rezultatele finale la concurs vor fi afişate în data de 23 august, la sediul Academiei sau pe site-ul Academiei de Poliţie. 

La admiterea de la Academia de Poliţie s-au înscris aproximativ 3.000 de candidaţi pe cele 650 de locuri de la buget, în timp ce pentru celelalte 205 locuri cu taxă continuă înscrierile şi în perioada următoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Rezultate admitere Academia de Poliţie 2018. Notele provizorii pe facultăţi, în ordinea mediilor obţinute