Antena Meniu Search
x

Richard Clayderman va concerta pe scena de la Sala Palatului

Unul dintre cei mai mari pianişti din lume va sosi anul viitor, la Bucureşti. Richard Clayderman va concerta pe scena de la Sala Palatului, în martie.

Vezi și

 Unul dintre cei mai mari pianişti din lume va sosi anul viitor, la Bucureşti. Richard Clayderman va concerta pe scena de la Sala Palatului, în martie.

"From Paris with Love", aşa cum a fost numit spectacolul, este o premieră mondială.

Din dragoste pentru publicul român. Acesta a fost motivul pentru care Richard Clayderman a ales să vină pe scena de la Bucureşti. De altfel, este a patra oară când artistul vine în România. Spectacolul este un concept nou, în premieră mondială, iar ţara noastră deschide turneul.

Organizatorii vorbesc de un concert extraordinar. Alături de Richard Clayderman şi pianul său, pe scenă vor urca baletul şi orchestra Camerata Regală. Decorul va fi unic, ceva nou faţă de ce ne-am obişnuit să vedem la concertele artistului de până acum.

Timp de două ore, românii vor putea asculta cele mai cunoscute meldiii ale artistului. "Ballade pour Adeline", care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări, va fi piesa de rezistenţă. În total, pe sceană vor fi 100 de profeşionişti, muzicieni, balerini, tehnicieni.

Richard Clayderman este unul din cei mai iubiţi artişti contemporani. A înregistrat peste 1.300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur şi 70 de platină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Richard Clayderman va concerta pe scena de la Sala Palatului