Rochii pentru toate siluetele. În vara lui 2019 se poartă multă culoare

De Redactia Observator.
Publicat: 09.04.2019, 13:30.
Actualizat: 09.04.2019, 13:30

Când vine vorba de haine suntem foarte greu de mulţumit, asta e clar. Mai ales atunci când avem impresia că am căpătat câteva kilograme în plus. Dar orice are o rezolvare. Chiar şi până când dieta dă rezultate.

Când vine vorba de haine suntem foarte greu de mulţumit, asta e clar. Mai ales atunci când avem impresia că am căpătat câteva kilograme în plus. Dar orice are o rezolvare. Chiar şi până când dieta dă rezultate.

Însărcinată pentru prima dată, actriţa Diana Dumitrescu ne-a dezvăluit câteva ponturi pentru femeile care pot ascunde aşa zisele defecte. Primul - înlocuirea pantalonilor.

Diana Dumitrescu, actriţă: Adevărul e că de când a crescut burta nu mai pot să port pantaloni aşa că sunt mai tot timpul în rochii şi mă simt mult mai bine aşa

Asta nu înseamnă deloc că veţi avea o ţinută banală. O rochie albă simplă se poate transforma într-o ţinută foarte cool, dacă o asortăm cu o geacă de blugi şi o pereche de sneakerşi albi cu talpă înaltă.

Diana Dumitrescu, actriţă: În mod normal am talia foarte mică şi o rochie cu volum îmi face talia şi mai mică, sânii să pară mai mari şi atunci apare silueta aia de tip clepsidră.

Un astfel de tip de rochie, pe care îl cunoaştem şi sub denumirea de "baby doll" avantajează orice tip de siluetă. Şi este şi în tendinţe în sezonul cald. Vine vara, suntem cu siguranţă foarte curioase să aflăm ce purtăm, ce rochii, ce culori, aşa că, Clara Rotescu ne-a oferit cele mai bune sfaturi.

Clara Rotescu: Colecţia mea care este în toate vitrinele în Italia, în vitrinele unor multibranduri. Culori pastel vedem, dar se poartă la fel de bine culorile fructate, costumele masculine. Fuchsia, verde, galben, camel, foarte multe nuanţe de camel.

Pe care designerul român le-a inclus în cea mai recentă colecţie a sa, inspirată de petrecerile în grădină. În vara lui 2019 stilişti ne îndeamnă să îndrăznim.

Lucy Faur, stilist vestimentar: Vara aceasta purtăm siluetele feminine, purtăm ca şi în anii precedenţi pastelurile, aplicaţiile florale, imprimeurile şi ne deschidem uşor, uşor către moda anilor 90, către rochiile furou din materiale fluide, către fustele mini de ce nu. La polul opus de pasteluri se poartă culorile neon care sunt foarte prezente pe catwalk-uri şi pentru primăvară-vară şi pentru toamnă-iarnă, însă desigur, în funcţie de ocazie.

Accesoriile, dar şi piesele inedite vor completa perfect ţinutele din această vară.

Clara Rotescu, designer: Foarte multe pălării şi noutatea sezonului sunt pantalonii de cycling incluşi de Karl Lagerfeld în ultima lui colecţie şi adoptaţi cam în toată moda.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.