Antena Meniu Search
x

Un român care se întorcea acasă mândru proprietar de bolid de lux de 25.000 € a rămas fără el la Vama Borş

Un român care se întorcea acasă mândru proprietar de bolid de lux de 25.000 € a rămas fără el la Vama Borş. Nu doar că nimeni nu îi va da banii înapoi pe maşină, dar şoferul s-a ales şi cu dosar penal.

de Redactia Observator

la 17.05.2019 , 14:59

Un român care se întorcea acasă mândru proprietar de bolid de lux de 25.000 € a rămas fără el la Vama Borş. Nu doar că nimeni nu îi va da banii înapoi pe maşină, dar şoferul s-a ales şi cu dosar penal.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Land Rover, în valoare de 25.000 euro, care figura ca fiind căutat de către autorităţile din Marea Britanie.

În data de 16 mai a.c., în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român, T.G., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca LAND ROVER, înmatriculat în Marea Britanie.

Articolul continuă după reclamă

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Marea Britanie.

Pe acelaşi subiect

În urma analizei de risc cu privire la traficul internațional cu autoturisme furate, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit autovehiculului, în urma cărora au constatat că seria de caroserie poansonată nu prezintă elementele de formă și fond ale fabricantului, existând suspiciuni de contrafacere.

De asemenea, în urma verificărilor suplimentare efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Șoferul a declarat că a cumpărat autoturismul în urmă cu trei zile din Marea Britanie, de la un cetățean englez, plătind suma de 18.500 de lire sterline  și nu ştia că acesta se află în atenția autorităților.   

Drept urmare, autoturismul în valoare de 25.000 euro a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Oradea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire,  urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri sociale » Un român care se întorcea acasă mândru proprietar de bolid de lux de 25.000 € a rămas fără el la Vama Borş