Antena Meniu Search
x

Nervos, un român din Italia invită poliţiştii în apartament să arate că e cetăţean model, uită de drogurile de pe noptieră

Un român din Biella a fost reţinut de autorităţile italiene, după ce, cuprins de nervi, a uitat că este dealer de droguri. Tânărul a fost abordat de poliţiştii italieni după ce acesta le-a adresat injurii, agenţii fiind staţionaţi în dreptul unei treceri de pietoni.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.03.2019, 12:04

Nervos, un român din Italia invită poliţiştii în apartament să arate că e cetăţean model, uită de drogurile de pe noptieră - hepta

Un român din Biella a fost reţinut de autorităţile italiene, după ce, cuprins de nervi, a uitat că este dealer de droguri.

Tânărul a fost abordat de poliţiştii italieni după ce acesta le-a adresat injurii, agenţii fiind staţionaţi în dreptul unei treceri de pietoni.

A uitat că e dealer de droguri, i-a invitat pe poliţişti în casă

Un român în vârstă de 20 de ani, rezident în Biella, s-a luat la ceartă şi a adresat injurii poliţiştilor italieni aflaţi într-o maşină oprită la o trecere de pietoni din oraş, în apropierea locuinţei sale.

Pe acelaşi subiect

Românul le-a atras atenţia că nu aşa se parchează şi, nervos, a început să-i facă în toate felurile.

Poliţiştii au coborât din maşină şi i-au cerut documentele, pentru identificare. Supărat peste măsură, le-a spus poliţiştilor că este un cetăţean model, care respectă legea şi se aşteaptă ca şi poliţiştii să facă acelaşi lucru.

Pentru că poliţiştii au început cu ce se ocupă şi unde locuieşte, românul, într-un acces de nervi, le-a spus că locuieşte în apropiere şi dacă vor să vadă că spune adevărul, îi invită în apartamentul său să le dovedească faptul că este un om sincer şi corect, potrivit newsbiella.it

Om sincer şi corect, cu droguri pe noptieră

Poliţiştii au acceptat cererea tânărului şi s-au deplasat la locuinţa acestuia, unde nimic nu părea în neregulă, iar românul le-a spus că pot să se uite unde doresc ei. Deşi reticenţi la început şi dispuşi să-l lase în pace pe român, poliţiştii au deschis uşa unei singure camere din apartament.

Pe o noptieră, se afla o cantitate de droguri şi două balanţe electronice, folosite pentru cântărirea drogurilor.

Tânărul a fost încătuşat imediat şi reţinut pentru trafic de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Nervos, un român din Italia invită poliţiştii în apartament să arate că e cetăţean model, uită de drogurile de pe noptieră