Antena Meniu Search
x

O româncă întoarsă din Belgia şi-a transformat casa părintească în tabără pentru copii

Cine n-are bunici să-şi cumpere! O vorbă veche, din care s-au născut afaceri cu mult farmec. O româncă întoarsă din Belgia şi-a transformat casa părintească într-un loc de joacă pentru copiii de la oraş.

de Redactia Observator

la 23.08.2019, 01:08

Vezi și

Cine n-are bunici să-şi cumpere! O vorbă veche, din care s-au născut afaceri cu mult farmec. O româncă întoarsă din Belgia şi-a transformat casa părintească într-un loc de joacă pentru copiii de la oraş. Departe de orice tehnologie, cei mici se bucură de animale şi sunt fericiţi că sunt implicaţi în treburile din gospodărie. Pentru că vacanţa de vară la ţară are un alt ritm decât la oraş.

În casa tradiţională din Veţel, de lângă oraşul Deva, bucuria vine din lucrurile simple. Prin curte, copiii se joacă în picioarele goale.

Sunt copii de la oraş care nu au bunici la ţară. La ei s-a gândit Silvia Olari atunci când a amenajat gospodăria părinţilor săi. După ce s-a întors din Belgia a vrut să le ofere celor mici o vacanţă de vară de neuitat.

Într-o astfel de tabără, nu este zi în care copiii să nu înveţe ceva nou. Cum ar fi să strângă fânul sau să ţeasă. Iar ca să hrănească păsările din curte, muncesc cu toţii cot la cot.

O asemenea tabără rurală costă 350 de lei. În fiecare săptămână, Silvia Olari are grijă să aducă „la bunici" şi copii din familii defavorizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O româncă întoarsă din Belgia şi-a transformat casa părintească în tabără pentru copii