Antena Meniu Search
x

Români implicaţi într-un jaf de milioane. Cu ce SUMĂ URIAȘĂ au fugit hoții

Cel puţin un român ar putea fi implicat într-unul dintre cele mai răsunătoare jafuri armate din ultimii ani, din Italia. Anchetatorii sunt pe urmele lui şi ale complicilor împreună cu care a furat 5 milioane de euro dintr-o maşină blindată care transporta valori

Vezi și

Cel puţin un român ar putea fi implicat într-unul dintre cele mai răsunătoare jafuri armate din ultimii ani, din Italia. Anchetatorii sunt pe urmele lui şi ale complicilor împreună cu care a furat 5 milioane de euro dintr-o maşină blindată care transporta valori.

Anchetatorii sunt pe urmele lui şi ale complicilor împreună cu care a furat 5 milioane de euro dintr-o maşină blindată care transporta valori. Nu va fi însă uşor să le dea de urmă. Hoţii au ars maşinile pe care le-au folosit, tocmai ca să nu le lase poliţiştilor indicii preţioase. Hoţii au dat lovitura noaptea, în zona Ancona, pe o autostradă. Cu două TIR-uri au blocat maşina de transport valori şi au obligat şoferul să tragă pe dreapta. I-au ameninţat cu puşti Kalaşnikov pe şofer şi pe agentul de securitate aflat, şi el, în maşină. Apoi au acţionat ca un comando. Au făcut o spărtură în plafonul maşinii şi au furat sacii cu bani şi obiecte preţioase. Totul a durat câteva minute.

Pagubele sunt însă uriaşe. Hoţii au fugit cu peste 5 milioane de euro. Din cei 9 atacatori, cel puţin unul ar fi român, au anunţat anchetatorii. Le-au pierdut însă urma. Asta şi pentru că membrii bandei au dat foc autoturismelor pe care le-au folosit în timpul jafului, tocmai ca să distrugă posibilele indicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Români implicaţi într-un jaf de milioane. Cu ce SUMĂ URIAȘĂ au fugit hoții