Antena Meniu Search
x
LIVE

"Români Împreună", teledon pentru eroii în alb, duminică, începând cu ora 13, pe Antena 1

Niciodată ţara nu ne-a cerut ceva atât de simplu, dar atât de important: să stăm acasă! E singura cale acum de a stopa răspândirea celui mai teribil virus al secolului 21. Ştim însă că voi toţi vreţi să faceţi ceva mai mult de atât: să ajutaţi! Şi o puteţi face în multe feluri.

De Redactia Observator la 28.03.2020, 00:44
Vezi și
  • Vedetele Antena Group au primit telefoanele pentru teledonul de duminică
  • Zeci de vedete își unesc forțele într-un demers care nu s-a mai întâlnit

Niciodată ţara nu ne-a cerut ceva atât de simplu, dar atât de important: să stăm acasă! E singura cale acum de a stopa răspândirea celui mai teribil virus al secolului 21. Ştim însă că voi toţi vreţi să faceţi ceva mai mult de atât: să ajutaţi! Şi o puteţi face în multe feluri. Una dintre căi v-o propunem aici, în Antena Group. Duminică vom lansa pe toate staţiile şi site-urile grupului un teledon, "Români Împreună", şi ne propunem să strângem fonduri pentru aparatura medicală şi ventilatoarele atât de necesare în Secţiile de Terapie Intensivă din toată ţara.

Cum faci să aduni la un loc toate vedetele unui trust media, să le pui în legătură cu telespectatorii din toată Europa fără ca, în afara prezentatorilor, ceilalți protagoniști ai teledonului să iasă din casă? Pentru una dintre cele mai încercate și experimentate echipe tehnice de televiziune, teledonul "Români Împreună" a fost o provocare. Le-a luat câteva ore să-și dea seama care este soluția. Au pus-o la cale, iar astăzi fiecare dintre vedetele teledonului a primit, în plic, soluția tehnică. 

Vlad Gherman, actor, Cristina Ciobănaşu, actriţă: Un telefon la care noi vă vom răspunde duminică, începând cu ora 13, pe Antena 1. Atunci când se organizează teledonul "Români Împreună". Haideţi să îi ajutăm pe eroii în alb! Au nevoie de noi.

Florentina Fântânaru, realizatoare TV: A sosit şi pachetul meu. Are numele meu pe el, are şi telefon. Telefonul care va asigura legătura exclusivă cu voi toţi cei care veţi suna duminică de la ora 13, când începe teledonul. Devenim mai buni atunci când bunătatea ne este pusă la încercare. 

Ionuț Dongo "Oase": Gata, a venit și la mine pachetul, vă aștept pe toți la ora 13, la Antena 1, unde facem cel mai mare teledon, unde strângem bani pentru Secțiile de Terapie Intensivă. Fii și tu erou de acasă și poate și donezi ceva să ajuți lumea.

Chef Florin Dumitrescu: Duminică e teledon la Antena 1, de la ora 1. Facem un teledon pentru doctorii din prima linie de pe ATI-uri, pentru aparatura medicală necesară combaterii coronaviruslui și am primit telefonul. Ne auzim duminică, de acasă. Stați în casă. Ne auzim la telefon duminică. Vă aștept. 

Cătălin Scărlătescu, Dani Oţil, Răzvan Simion sau Florin Ristei, alături de alte 40 de vedete ale Antena 1, Happy Channel, Antena 3, Antena Stars sau ZU TV, au primit astăzi același plic în care se află telefonul cu care vor răspunde de acasă, românilor. 

Între timp, producătorii, sprijiniți de aceeași echipă tehnică, construiesc aproape de la 0 unul dintre cele mai spectaculoase studiouri văzute vreodată în România, dar care răspunde și la cerințele sanitare ale acestor vremuri. 

În acest loc se vor aduna duminică, de la ora 13, gândurile și experiențele a câtorva sute de oameni care vor fi în direct în acelaşi timp. Vedete, medici, asistente şi oameni simpli vor intra în direct cu noi. Veţi afla poveştile lor şi veţi putea dona pentru toţi prin telefon sau prin SMS.

Între timp, conturile bancare în care puteți dona au fost deschise. Ambele conturi sunt ușor de reținut și au în IBAN combinația AJUTEU și 8848 numărul de sms al Fundației Mereu Aproape și al campaniei AJUT EU. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » "Români Împreună", teledon pentru eroii în alb, duminică, începând cu ora 13, pe Antena 1