Antena Meniu Search
x

"Români Împreună", teledon Intact pentru dotarea secţiilor ATI cu echipamente medicale

Va îndemnăm să stați acasă. Dar va rugăm să mai faceți ceva, de acolo, din siguranță și sănătatea fiecărui cămin. E chiar nevoie să faceți ceva care să-i ajute pe eroii acestui an. Într-o acțiune fără precendent, toate stațiile de televiune aplicațiile și siteurile grupului Intact vor transmite duminică un teledon.

de Redactia Observator

la 26.03.2020, 09:18

Vezi și

Va îndemnăm să stați acasă. Dar vă rugăm să mai faceți ceva, de acolo, din siguranța și sănătatea fiecărui cămin. E chiar nevoie să faceți ceva care să-i ajute pe eroii acestui an. Într-o acțiune fără precendent, toate stațiile de televiune, aplicațiile și site-urile grupului Intact vor transmite duminică un teledon.

"Români împreună" îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală. Fără precedent va fi și modalitatea prin vom realiza teledonul. Dan Negru, Mihai Morar, Mihai Gâdea și cu Alessandra Stoicescu vor fi singuri într-un platou de unde se vor conecta cu toată România!

Vedetele posturilor Intact vor răspunde la telefoanele românilor, fiecare de acasă de la el. Este o provocare tehnică nemaîntalnită, însă nu asta este important, ci nevoia pe care sistemul de sănătate din România o are acum: de a avea, de urgență, aparatură extrem de necesară pentru a învinge pandemia.

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! duminică aceasta, începând cu ora 13:00, pe Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, Antena 3 și ZU TV.

Vom învinge, chiar și stand acasă, doar împreună!

Spitalele din România, în prima linie

Spitalul Județean din Suceava a devenit focar de coronavirus. 83 de medici și asistente au fost confirmați cu coronavirus, iar toți cei 1.300 de angajați ai unității medicale așteaptă să fie testați. În faţa secţiei de boli infecţioase se formează cozi imense în fiecare dimineaţă.

La Deva, doi medici ai secției de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență au fost testați pozitiv cu coronavirus. S-a declanșat o anchetă epidemiologică, iar toți pacienții, medicii și asistenții vor fi testați.

Și Spitalul Obregia din București a căzut pradă noului coronavirus. 55 de cadre medicale au intrat în izolare, după ce un pacient a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Alertă este și în Spitalul de Arși din Bucureşti, după ce un pacient transferat de la Spitalul Judeţean din Suceava a fost confirmat cu noul coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » "Români Împreună", teledon Intact pentru dotarea secţiilor ATI cu echipamente medicale