Doi din zece români pun pe primul loc situaţia financiară a partenerului, într-o relaţie
Dragostea trece prin buzunar. Doi din zece români recunosc că situația financiară a partenerului este un factor decisiv pentru viitorul unei relații sentimentale. Surprinzător este că, în România, cei mai atenţi la bani sunt bărbaţii!
- Doi din zece români recunosc că situaţia financiară a partenerului e importantă într-o relaţie
- În România, într-o casă din trei stă un om singur
Dragostea trece prin buzunar. Doi din zece români recunosc că situația financiară a partenerului este un factor decisiv pentru viitorul unei relații sentimentale. Surprinzător este că, în România, cei mai atenţi la bani sunt bărbaţii! În celelalte ţări europene, femeile sunt cele care pun mai mult preţ pe contul bancar al iubitului.
"Trăim într-o lume materialistă, iar eu sunt o fată materialistă".
Celebrul refern este contrazis în România. Un studiu arată că pentru unul din cinci bărbaţi din ţara noastră situaţia financiară este un factor determinant pentru a continua o relaţie sentimentală.
- România are 6 luni să rezolve problema pensiilor speciale. 700 de milioane de euro din PNRR, blocate de UE
- Eşec pentru europeni în cursa spaţială. Spectrum, prima rachetă lansată de pe continent, s-a prăbuşit la 30...
- Momentul în care prima rachetă orbitală din Europa se prăbuşeşte la câteva secunde de la lansare
- Proteste de amploare în SUA şi Europa faţă de influenţa excesivă a lui Musk în administraţia Trump....
- Eclipsă parţială de Soare, în Europa. Singurul loc din România de unde poate fi admirat fenomenul
În Cehia, spre exemplu, aproape jumătate dintre femei consideră banii foarte importanţi. Contul partenerului contează pentru ele atunci când decid să înceapă sau să încheie o relaţie.
În schimb, românilor le este greu să discute despre situația financiară din cuplu şi recunosc că subiectul creează des tensiuni.
Singurătatea este considerată o boală la nivel mondial. Una la fel de toxică precum consumul a 15 țigări pe zi, susțin cei de la Forumul Economic Mondial. După persoanele în vârstă, tinerii sunt următoarea categorie de oameni singuri. Alte cifre care ar trebui să ne dea de gândit arată că în România, într-o casă din trei stă un om singur, iar cei mai mulţi singuratici se găsesc mai ales la oraş.
Cei care lucrează excesiv sau sunt mai atenţi la nevoile altora sunt cei care se încadrează cel mai des în categoria singuraticilor. Iar când aleg să intre într-o relaţie, pretenţiile sunt mari.
Şi jumătate dintre locuitorii Parisului preferă singurătatea. În unele state au apărut programe şi iniţiative pentru a combate fenomenul. Iar Marea Britanie chiar a creat Ministerul Singurătăţii, a cărui misiune este de a lua măsuri împotriva izolării.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰