Antena Meniu Search
x

Video România a cucerit America la cel mai mare concurs de talente din lume. 13 copii şi tineri s-au întors cu 55 de medalii în ţară

13 copii şi tineri au trăit în urmă cu o lună, visul american. Cel mai mare concurs de talente din lume, World Championships of Performings Arts, organizat de Statele Unite ale Americii, a clasat România pe locul întâi mondial la talente. 

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 13:04

Vezi și

Este pentru prima dată când toţi concurenţi români, cu vârste între 6 şi 21 de ani, au fost premiaţi cu medalii.Totalul medaliilor primite a fost de 55, dintre care 19 de aur. 

De aplaudat este şi performanţa unuia dintre invitaţii noştri de la Observator. Pilotul de karting, Bogdan Cosma Cristofor. La 12 ani, pilotul român a devenit numărul unu mondial la clasa lui, după ce a câştigat cursa de karting de pe circuitul italian Franciacorta. Atât Bogdan cât şi fratele său, David Cosma Cristofor sunt şi ambasadori #beactive România. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » România a cucerit America la cel mai mare concurs de talente din lume. 13 copii şi tineri s-au întors cu 55 de medalii în ţară