Antena Meniu Search
x

România alege, dar ce se alege de România! Daciana Sârbu şi Carmen Iohannis luptă şi ele pentru titlul de "prima doamnă"

Una face politică de la 19 ani. Cealaltă, e profesor. Una adoră călătoriile. Cealaltă cântă la pian. Amândouă îşi susţin soţii în cursa prezidenţială

Vezi și

Una face politică de la 19 ani. Cealaltă, e profesor. Una adoră călătoriile. Cealaltă cântă la pian. Amândouă îşi susţin soţii în cursa prezidenţială

Daciana Sârbu are 37 de ani şi face politică de aproape două decenii. Politica a adus-o lângă Ponta. Ea era vicepreşedinte. El preşedinte al organizatiei de tineret.

Nunta lor a fost o mare taină. S-au căsătorit civil în 2006. Tocmai în China. Daciana a îmbrăcat rochia de mireasă, doi ani mai târziu. Când au botezat-o şi pe fetiţa lor, Irina.

Cei diu au multe în comun. Adoră să călătorească, iubesc raliurile şi fotbalul. În apariţiile publice ea a fost mereu elegantă şi atentă la detalii. Şi în ziua votului a purtat un sacou mov.

La cei 53 de ani, Carmen Iohannis arată foarte bine. Şi-a cunoscut soţul în facultate când aveau amândoi, 22 de ani. Şapte ani mai târziu s-au căsătorit. A stat tot timpul în umbra lui cu discreţie.

A fost nevoită să apară în faţa camerelor anul acesta, când Iohannis şi-a lansat o carte autobiografică. "Vreau să-i mulţumesc soţiei mele, Carmen care apare, chiar dacă nu stiu dacă si-a dorit neapărat în această carte. Care a suportat personajul public Klaus Ioahannis timp de 17 ani".

Doamna Johanis e profesoară de limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu. În tinereţe a făcut balet, dar Carmen Johanis e pasionată şi de bucătăria franceză şi de pian. În ziua alegerilor a fost la fel de discretă.

Pentru Daciana Sârbu şi Carmen Iohannis emoţiile vor mai ţine încă două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » România alege, dar ce se alege de România! Daciana Sârbu şi Carmen Iohannis luptă şi ele pentru titlul de "prima doamnă"