Antena Meniu Search
x

România alege, dar ce se alege de România! Viitorul președinte e scris în stele

Soarta României e scrisă în stele. Războiul astrelor se dă peste două săptămâni. În cursa pentru Cotroceni au rămas doi candidaţi, în două zodii diferite. Victor Ponta e în zodia Fecioarei, iar Klaus Iohannis e în Gemeni

Vezi și

Soarta României e scrisă în stele. Războiul astrelor se dă peste două săptămâni. În cursa pentru Cotroceni au rămas doi candidaţi, în două zodii diferite. Victor Ponta e în zodia Fecioarei, iar Klaus Iohannis e în Gemeni

Ziua marilor alegeri e zi de foc pe harta astrologilor. Pe 16 noiembrie, România devine ring de luptă.

n ziua respectivă, va rezona cu Uranus retrograd. Discutăm de un Marte, care e considerat planeta războiului, conflictului, luptei. Bătălia se va da până în ultima clipă", spune Mariana Cojocaru, atrolog.

În războiul pentru Cotroceni, se înfruntă două zodii opuse, una de aer, una de pământ. Gemeni şi Fecioară, o combinaţie de succes.

"Gemeni şi Fecioară, în astrologie, sunt considerate spirite pereche. Sunt zodii care se completează reciproc. Şi care pot să facă pace. Cum, numai astrele ştiu".

Fiecare are un avantaj scris în stele. Născut pe 20 septembrie, Victor Ponta este, cel puţin în astrogramă, precis. ca un ceas nemţesc. "Când promite un lucru, întotdeauna se ţine de promisiune".

Deşi e născut într-o zi de 13, în iunie, Klaus Iohannis nu pare bântuit de ghinion. "Ambele semne sunt semne Mercuriene. Semnele mercuriene sunt din antichitate, sunt descurcăreţe, vorbesc despre Hermes, zeul negoţului, capacitatea de a realiza nişte contracte", spune Antonia Dragomir.

Dincolo de specificul astrogramei în sine, ambii candidaţi pentru Cotroceni sunt importanţi şi diferiţi. Victor Ponta este în zodia Fecioarei. Este o personală analitică, organizată, muncitoare şi raţională.

Klaus johannis este sub semnul Gemenilor. E o fire dinamică, speculativă, serioasă şi are un talent în a negocia. Până acum, preşedinţii României de după 90 au fost peste, Ion Iliescu şi Scorpioni. Emil Constantinescu şi Traian Băsescu. Indiferent cum se vor alinia planetele, cei care vor decide preşedintele vom fi noi. Cei cu drept de vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » România alege, dar ce se alege de România! Viitorul președinte e scris în stele