Antena Meniu Search
x

România are nevoie de mână de lucru. Guvernul a anunţat că va încerca să aducă șapte mii de noi lucrători străini, în cursul anului viitor

Proprietarii fermei de pui din Gorj au toate motivele să se teamă că nu vor avea destui angajaţi! Cu toate acestea, Executivul s-a gândit la o variantă pentru t

Vezi și

Proprietarii fermei de pui din Gorj au toate motivele să se teamă că nu vor avea destui angajaţi! Cu toate acestea, Executivul s-a gândit la o variantă pentru toţi cei care vor să angajeze, dar nu au pe cine. Astfel, Guvernul a anunţat că va încerca să aducă 7 mii de noi lucrători străini, în cursul anului viitor.

Chiar dacă acum suntem într-o hală goală, în câteva luni locul acesta va fi plin de păsări. Un investitor român s-a gândit la asta.

Pentru asta, vor fi construite nu mai puţin de 46 de hale. O investiţie care se ridică la 20 de milioane de euro. Şi care vine ca o gură de oxigen pentru şomerii din judeţ. 

Oameni care, de acum înainte, vor avea un loc de muncă. Iar pe lângă asta, muncitorii care au copii vor avea parte şi de câteva facilităţi. Fabrica va avea şi un after school unde cei mici vor mânca gratuit, îşi vor face temele, vor dormi și chiar vor fi duși acasă după terminarea orelor de program.

Startul deja s-a dat la angajări, iar momentan vor fi ocupate funcţiile cele mai importante, pentru care muncitorii au parte şi de un training. În următoarele luni toate posturile urmează să fie puse la dispoziţia celor care îşi doresc un loc de muncă. Mai ales că, spun investitorii, şi salariile vor fi motivante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » România are nevoie de mână de lucru. Guvernul a anunţat că va încerca să aducă șapte mii de noi lucrători străini, în cursul anului viitor