Antena Meniu Search
x

15 inmormantari, dupa nenorocirea din Muntenegru

A fost ziua plangerii in cinci colturi ale tarii. 15 oameni au fost condusi spre mormant. Victimele accidentului din Muntenegru au plecat spre cer in lacrimi, in salve si in rugaciuni

Vezi și

A fost ziua plangerii in cinci colturi ale tarii. 15 oameni au fost condusi spre mormant. Victimele accidentului din Muntenegru au plecat spre cer in lacrimi, in salve si in rugaciuni. Durerea impietreste inimi si chipuri. In fata mortii, cei ramasi stau de veghe. Astazi, Dumnezeu a mai chemat la el 15 oameni buni. 15 suflete care s-au inaltat impreuna. Doua cate doua.

Mihai si Anca Maria Mircescu. Si-au jurat ca nici moartea nu-i va desparti. Destinul le-a implinit juramantul. Au plecat impreuna spre ceruri. Au lasat pe pamant un fiu, o fiica si nenumarate amintiri. El a fost general la SRI, iar ea - profesoara de matematica. In drumul spre cer, i-au insotit parintii lor spirituali.

Familia Mateescu. Ea a organizat excursia. Mariana si Traian Mateescu. Sot si sotie. Doar doua din cele patru suflete care s-au inaltat azi din Curtea de Arges."Este cea mai trista zi. Parca si cerul varsa lacrimi in aceste clipe", a spus Nicolae Diaconu, primar Curtea de Arges.

In doua familii din Arges, moartea a tras la sorti intre sot si sotie. Maria si Nicolae Dervis. Ea a supravietuit, el a murit. Mii de oameni i-au adus flori, omagii si lacrimi. Georgeta si Ion Marinescu. Si pe ei moartea i-a despartit. Barbatul a plecat in lumea celor drepti.

Dumnezeu si-a trimis ingerii si la Cluj. Aici, orasul a plans pentru Aurora Morar. Si-a pus sufletul in ghearele mortii, ca sa-si salveze fiica. A protejat-o cu pretul vietii. O ultima lectie de mama, de iubire si de om.

Romania a primit 18 lectii, ca 18 lovituri. 15 dintre cei chemati de Dumnezeu au plecat astazi la Cluj, Timisoara, Arges si Bucuresti. Maine, Capitala plange din nou. Sunt ultimele inmormantari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » 15 inmormantari, dupa nenorocirea din Muntenegru