Antena Meniu Search
x

Românii ale căror povești au fost văzute la Observator sunt alături de posturile trustului Intact

Suntem de 22 de ani împreună. Am fost în cele mai fierbinţi locuri de pe pământ, v-am adus ştiri de ultimă oră. Antelele nu vor fi coborâte.

Vezi și

Suntem de 22 de ani împreună. Am fost în cele mai fierbinţi locuri de pe pământ, v-am adus ştiri de ultimă oră. Antelele nu vor fi coborâte.

Reporteri, operatori, editori, redactori, producători. la datorie zi şi noapte, pentru ca dumneavoastră să fiţi informaţi. Când a fost nevoie de noi, am ajutat. Vă aducem în case poveştile unor oameni care luptă pentru o ţară mai bună, am fost acolo când autorităţile orbecăiau prin întuneric şi alături de oamenii care au înfruntat moartea în Apuseni.

El însuşi un supravieţuitor, medicul Sorin Ianceu a ţinut să ne transmită un mesaj. Aţi cunoscut poveştile unor oameni simpli, deveniţi peste noapte eroi prin faptele lor de curaj. Gheorghe Trif, moţul care a ajuns primul la epava pierdută din Apuseni, este unul dintre ei. Mesaje de solidaritate au venit din toată ţara. Fie că vorbim de actori, politicienti, pensionari sau mame. Împreună cu Ionela Danciu, mama tripletelor din Aiud a cărei poveste aţi văzut-o la Observator, am reuşit să ajutăm la schimbarea legii.

Le mulţumim celor care continuă să ne rămână aproape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Românii ale căror povești au fost văzute la Observator sunt alături de posturile trustului Intact