Antena Meniu Search
x

Românii avertizaţi de inspectorii ANPC: La ce trebuie să fim atenţi atunci când facem cumpărăturile de 1 mai

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a făcut sâmbătă o serie de recomandări pentru cei care vor să cumpere carne tocată pentru a sărbători 1 mai.

de Redactia Observator

la 30.04.2022, 16:42

Românii avertizaţi de inspectorii ANPC: La ce trebuie să fim atenţi atunci când facem cumpărăturile de 1 mai - Profimedia

Potrivit ANPC, românii care sărbătoresc ziua de 1 mai trebuie să țină cont de o serie de sfaturi pentru a se bucura pe deplin de această sărbătoare.

Astfel, la cumpărarea produselor din carne tocată trebuie să se acorde o atenție deosebită aspectului produsului și să fie refuzate cele pentru care există îndoieli privind calitatea și modul de informare prin etichetare, scrie Mediafax.

Totodată, românii sunt sfătuiți să nu cumpere produse din carne tocată din locuri neautorizate. De asemenea, înainte de achiziționarea alimentelor, din locuri specializate în acest sens, consumatorii trebuie să se asigure că vânzătorul este echipat corespunzător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Românii avertizaţi de inspectorii ANPC: La ce trebuie să fim atenţi atunci când facem cumpărăturile de 1 mai