Antena Meniu Search
x

Video Românii care au făcut de Paşte cumpărăturile pentru grădină

Sunt şi români care nu uită că vine Paştele şi sărbătoresc 1 Mai prin muncă. Dornici de meşteşugărit şi grădinărit, mulţi au luat cu asalt magazinele de profil şi s-au pus pe treabă. Curăţenia de Paşte înseamnă, în cazul norocoşilor, şi o grădină îngrijită numai bună de relaxare. Aşa că la mare căutare au fost  motocoasele și mobilierul de grădină.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 02.05.2024, 17:46

Vezi și

În grădina lui Flavius e deja sărbătoare. Bărbatul este pasionat de grădinărit, aşa că îşi petrece tot timpul liber printre flori şi răsaduri - chiar şi câteva ore bune pe zi. 

Flavius: "Activităţi sunt toată ziua, n-avem timp de stat la curte, dacă vrei să ai o curte frumoasă. Pasiunea pentru natură şi pentru grădină, pentru flori ne-a făcut să facem ce este acum în curte. Am şi o parte de roşii, ceapă, vinete, ardei."

Pentru că mulţi îi împărtăşesc pasiunea, magazinele de bricolaj au înregistrat vânzări record în această perioadă. 

Sărbătorile de primăvară vin şi cu alte cheltuieli. E momentul în care cu mic, cu mare, oamenii petrec mai mult timp în natură. Cheltuieli mai multe au şi cei care pleacă pe patru roţi în vacanţa de Paşte. La cel mai mare retailer online, vânzările pentru anvelope au explodat. 

Vânzări mai mari s-au înregistrat şi la articolele de pescuit, semn că între două ospeţe, e loc şi de o partidă de pescuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Românii care au făcut de Paşte cumpărăturile pentru grădină