Meniu
Search
x

Video Românii, chemaţi la ghişeu dacă vor să afle online cât mai au până ies la pensie

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi ce vechime în muncă aveţi, care este stagiul de cotizare şi cât mai aveţi până puteţi ieşi la pensie, aflaţi că puteţi face acest lucru, de acasă, online. Asta, teoretic. Practic, ca să ajungeţi până acolo mai aveţi câţiva paşi de făcut. Şi nu doar câţiva paşi, ci chiar un drum la Casa de Pensii. 

De Claudiu Loghin la 24.03.2022, 14:14
Vezi și

Totul începe online: se completează un formular pe site-ul Casei Naţionale de Pensii cu datele personale ale solicitantului, iar după completare şi valdiare acest formular trebuie tipărit şi depus, împreună cu o copie după cartea de identitate a solicitanului, în format fizic la sediul Casei Judeţene de Pensii.

Pentru acest lucru trebuie să stăm la coadă, să semnăm formularul şi, în faţa funcţionarului Casei Judeţene de Pensii, să depunem documentaţia, după care durează 72 de ore până când, pe emailul solicitantului soseşte un link cu care se activează contul online.

Oficialii Casei Naţionale de Pensii spun că prezenţa fizică este necesară pentru că doar cu semnătura dată în format fizic solicitanul îşi poate exprima acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi în plus, potrivit oficialilor Casei Naţionale de Pensii, în acest fel se asigură menţinerea integrităţii datelor personale proprii. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Românii, chemaţi la ghişeu dacă vor să afle online cât mai au până ies la pensie

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman