Antena Meniu Search
x

Romanii se pregatesc de migratia spre sud! Bulgarii vor lua si anul acesta caimacul din concediile de Paste si de 1 Mai

Vecinii bulgari sunt gata sa ia iar banii romanilor. Intr-o luna, in hotelurile bulgaresti se va vorbi romaneste. De 1 Mai si de Paste, cine vrea un loc la vecini trebuie sa se grabeasca.

Vezi și

Sa fie mai bun drobul la vecinii bulgari? Sau sa fie mielul mai fraged sau poate ouale rosii sunt mai gustoase?

Toate la un loc, dar mai ales pretul e, de fapt, principala arma a vecinilor. Anul acesta, in hotelurile bulgaresti accentul se pune pe ECO. “Avem un ecosistem in care avem reguli foarte stricte despre curatenie. Sunt anumite materiale pentru curatenie pe care nu au voie sa le foloseasca”, a spus Fritz Feldmeijer managerul unui hotel.

Bulgarii s-au gandit la tot, pentru ca masa de Paste a romanilor sa fie ca la mama acasa. “La receptie, vor fi prestate atat servicii in limba romana, cat si materiale printate. De asemenea, meniurile sunt pregatite cu specifice traditionale atat locale cat si romanesti Majoritatea hotelurilor de clasa inalta isi pregateste si program festiv”, a spus Ion Bondar, directorul de marketing la Nisipurile de Aur

La toate acestea se adauga si preturile si ofertele hotelierilor. O noapte intr-un hotel de patru stele la bulgari costa cam cat o noapte intr-un hotel romanesc de doua stele. Iar hotelierii de aici se dau peste cap pentru turistii nootri. Doar reprezinta 20 la suta din totalul celor care calca vara pe nisip bulgaresc.

Noi, in schimb, mai avem de… lucrat!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Romanii se pregatesc de migratia spre sud! Bulgarii vor lua si anul acesta caimacul din concediile de Paste si de 1 Mai