Antena Meniu Search
x

Romanii sunt pasionati de pacanele!

Roata norocului se invarte bine in Romania. Astfel, jumatate de milion joaca saptamanal la pacanele si asteapta ca soarta sa le afiseze pe ecrane potul cel mare.

Vezi și

Cei mai multi sunt tineri si joaca sume mici, de cateva zeci de lei. Tanarul din imagini are profilul perfect al jucatorului pasionat: are 29 de ani, e necasatorit, este angajat si are un venit mediu de 1.200 de lei pe luna. Joaca saptamanal si prefera aceeasi sala. "Sunt in pauza de masa un pic. De obicei venim seara, in weekend cu prietenii.De doua -trei ori pe saptamana, cam asa".

Si femeile sunt jucatoare. Ce-i drept, doar atunci cand isi insotesc partenerii in salile cu jocuri de noroc.  "Si mie imi place sa joc, dar rar. Asta e foarte periculos, sa stii sa te abtii. E si un banc. Cica pe Viorel Lis nu-l mai tin decat aparatele in viata- aparatele de pacanele. Atata timp cat nu pierde casa, nu ma pierde pe mine", a povestit Oana Lis.

Chiar daca datele arata ca cei mai multi romani joaca pentru distractie, socializare si relaxare, castigul este foarte important. Astfel ca, in functie de rezultate, oamenii trec cu usurinta de la extaz, la agonie. Patronii salilor spun ca 15 la suta din incasari ajung in buzunarele proprii. In 2012, piata aparatelor mecanice a ajuns la 400 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Romanii sunt pasionati de pacanele!