Antena Meniu Search
x

Pasiuni costisitoare. Pentru a avea o grădină "ca în filme", românii ajung să plătească şi 10.000 de euro

Românii nu se mai mulţumesc cu flori şi pomişori puşi după ureche în grădină. Vor aranjamente speciale şi mai ales vor să ştie cum pot să combine diferite plante pentru un peisaj de pus facebook, chiar în curtea casei. Aşă că apelează la specialişti. Iar mulţi ajung la Gica Olteanu, regina plantelor din România.

Vezi și

Românii nu se mai mulţumesc cu flori şi pomişori puşi după ureche în grădină. Vor aranjamente speciale şi mai ales vor să ştie cum pot să combine diferite plante pentru un peisaj de pus Facebook, chiar în curtea casei. Aşă că apelează la specialişti. Iar mulţi ajung la Gica Olteanu, regina plantelor din România.

Doamna Gica şi-a dedicat viaţa plantelor. În fiecare zi, este înconjurată de palmieri, stejari, arţari japonezi şi flori de toate culorile.

Drumul până aici nu a fost uşor. Însă, astăzi este considerată regina plantelor din România. Ştie clar că amenajare profesionistă a grădinii se face în armonie cu locuinţa.

"De exemplu, dacă ai o casă unde primează formele rotunde eşti obligat, nu de lege, ci din dragoste, să fie forme rotunde. De exemplu, nu poţi să pui coniferul lângă salcie", spune Gica Olteanu.

Iar un copac nu face doar umbră. Aşezat cum trebuie, poate fi o adevărată bijuterie în grădină. Mai ales că unii arbori chiar costă cât una - şi peste 5 mii de euro. Iar cine vrea să vadă verde în faţa ochilor şi vara şi iarna trebuie să aleagă cu grijă.

Pentru a avea o curte "ca în filme", românii ajung să plătească şi 10.000 de euro. Dar se simt mereu acasă ca în vacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Pasiuni costisitoare. Pentru a avea o grădină "ca în filme", românii ajung să plătească şi 10.000 de euro