Antena Meniu Search
x

Romaniţa Iovan vrea despăgubiri, pentru moartea fostului soţ!

Creatoarea de modă s-a constituit parte civilă în dosarul accidentului aviatic. Mai are de aşteptat însă până să primească, efectiv, o decizie

Vezi și

Creatoarea de modă s-a constituit parte civilă în dosarul accidentului aviatic. Mai are de aşteptat însă până să primească, efectiv, o decizie

Firul vieţii lui Adrian Iovan s-a rupt în munţii Apuseni. În timpul unui zbor umanitar, menit să salveze alte vieţi. Fosta soţie vrea acum răspunsuri la întrebări, dar şi despăgubiri pentru destinul frânt al celui lângă care a trăit o frumoasă poveste de dragoste şi a dat viaţă unui copil.

Aceasta şi-a impus să păstreze tăcerea în anul de doliu. Avocaţii au început însă demersurile legale. Ironia sorţii, la jumătate de an de la moarte, Adrian Iovan şi-a recâştigat tot în justiţie dreptul la pensia de pilot.

Despăgubiri cere şi familia studentei Aura Ion. Sora ei se ocupă de formalităţi ca să-şi lase părinţii să-şi plângă durerea.

Ancheta accidentului aviatic din Apuseni pare departe de o concluzie. Supravieţuitorii tragediei, dar şi ceilalţi oameni implicaţi în misiunea de salvare au fost audiaţi de procurorii militari. Aceştia au cerut şi refacerea necropsiei în cazul studentei Aura Ion. Legiştii trebuie să afle dacă tânăra ar fi putut să supravieţuiască, dacă era găsită la timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Romaniţa Iovan vrea despăgubiri, pentru moartea fostului soţ!