Antena Meniu Search
x

Românul găsit mort în carantină, după ce s-a întors din Germania, a fost testat pentru coronavirus

Bărbatul de 51 de ani din Bistrița-Năsăud, care a fost găsit mort în camera în care era ținut în carantină, sub pază, după ce a încălcat regula izolării la domiciliu, nu avea coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.06.2020, 07:20

Românul găsit mort în carantină, după ce s-a întors din Germania, nu avea coronavirus
Românul găsit mort în carantină, după ce s-a întors din Germania, nu avea coronavirus - Mediafax Foto / Raul Stef via Hepta
  • Bistrițeanul se întorsese din Germania pe 22 mai și a încălcat măsura izolării la domiciliu.
  • Bărbatul nu s-a plâns de probleme de sănătate sau simptome specifice Covid-19

Bistrițeanul s-a întors din Germania pe 22 mai, fiindu-i impusă măsura de izolare la domiciliu, însă, trei zile mai târziu, polițiștii au constatat că acesta nu a respectat restricțiile și astfel a fost pus sub carantină instituționalizată.

Anchetatorii au vrut să știe mai întâi dacă bărbatul era infectat cu coronavirus, însă testul a ieșit negativ, potrivit observatorbn.ro.

În cursul dimineții de ieri, 3 iunie, polițiștii care asigură paza, l-au găsit pe bărbat fără suflare.

„În această dimineață (ieri n.r.) și la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locației de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli. Ca urmare a faptului că nu au reușit să stabilească un contact, forțele de ordine au recurs la intrarea forțată în camera acesteia. Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au constatat decesul acestuia”, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Românul găsit mort în carantină, după ce s-a întors din Germania, a fost testat pentru coronavirus