Antena Meniu Search
x

Român întors din Germania, găsit mort în carantină. Bărbatul era sub pază, după ce a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un bărbat de 51 de ani din Bistrița-Năsăud, întors recent din Germania, a fost găsit mort în clădirea unde se afla în carantină, sub pază.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.06.2020, 08:29

Român întors din Germania, găsit mort în carantină. Bărbatul era sub pază, după ce a încălcat măsura izolării la domiciliu - Mediafax Foto / Gabriel Brezeanu via Hepta
  • Bărbatul nu s-a plâns de probleme de sănătate sau simptome specifice Covid-19.
  • El a fost găsit mort de paznici, ieri dimineață.

Bistrițeanul s-a întors în țară pe 22 mai, fiindu-i impusă măsura de izolare la domiciliu, însă, trei zile mai târziu, polițiștii au constatat că acesta nu a respectat restricțiile și astfel a fost pus sub carantină instituționalizată.

În cursul dimineții de ieri, 3 iunie, polițiștii care asigură paza, l-au găsit pe bărbat fără suflare.

„În această dimineață (ieri n.r.) și la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locației de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli.

Ca urmare a faptului că nu au reușit să stabilească un contact, forțele de ordine au recurs la intrarea forțată în camera acesteia. Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au constatat decesul acestuia”, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Bărbatul nu s-a plâns de probleme de sănătate sau simptome specifice Covid-19

O echipă formată din polițiști de la Investigații Criminale și Criminalistic au sosit ulterior la fața locului și au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc tragedia. De asemenea, a fost dispusă efectuarea autopsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Potrivit sursei citate, bărbatul nu s-a plâns în niciun moment de probleme de sănătate, de simptome specifice Covid-19 sau alte probleme. 

„Ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie.

În funcție evoluția situației, vom reveni cu mai multe amănunte despre acest caz în momentul în care va fi definitivat raportul asupra decesului persoanei în cauză”, se mai arată în comunicatul transmis de Prefectura Bistrița-Năsăud.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Român întors din Germania, găsit mort în carantină. Bărbatul era sub pază, după ce a încălcat măsura izolării la domiciliu