Antena Meniu Search
x

Romeo, tânărul căruia medicii i-au reconstruit jumătate de craniu, vrea să muncească

Se poate privi din nou în oglindă fără teama pe care a trăit-o aproape un an, cu o jumătate de craniu.

Vezi și

 Se poate privi din nou în oglindă fără teama pe care a trăit-o aproape un an, cu o jumătate de craniu. La 25 de ani, lui Romeo medicii i-au reconstruit craniul cu o proteză cumpărată cu ajutorul oamenilor care i-au aflat povestea la Observator.

A treia oară, Romeo s-a născut la Cluj, sub bisturiul medicilor care i-au reconstruit craniul distrus pe jumătate în urma unui acccident. I-au pus atunci o proteză metalică pe care Romeo a reuşit să şi-o cumpere din ajutorul primit de la alţii.

La patru luni de la intervenţie, Romeo încearcă să revină la viaţa pe care a avut-o înainte de accident. Nu mai poate lucra pe şantier, deşi i-ar plăcea, dar îşi ajută familia. Are grijă de cei şapte fraţi mai mici. Şi de gospodăria casei. Deşi medicii i-au spus să aibă grijă. Încă nu e refăcut complet.

Romeo îşi aminteşte şi acum şocul pe care l-a avut când s-a privit prima oară în oglindă după accident. După trei nopţi de comă, medicii l-au readus la viaţă. Romeo căzuse în cap de la cinci metri înălţime, de pe acoperişul unei clădiri în construcţie. Jumătate din craniu i-a fost zdrobit atunci.

Cruce îşi mai fac şi acum unii care nu-i dădeau lui Romeo prea multe şanse la viaţă. Tânărul de 25 de ani vrea să-şi poată ajuta familia. Să muncească din nou pe şantier. Şi să trăiască pe picioarele lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Romeo, tânărul căruia medicii i-au reconstruit jumătate de craniu, vrea să muncească