Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rugăciuni în pădurea blestemată

În creierii Apusenilor, la locul în care a căzut avionul cu salvatori, moţii au îngenuncheat lângă preoţii lor într-o slujbă pentru cei care au murit, Aura Ion şi Adrian Iovan, dar şi la rugăciunea pentru cei care-au trăit. medicii şi copilotul. Cu lumânările aprinse, au pomenit numele victimelor şi s-au rugat pentru sufletele lor.

de Redactia Observator

la 25.01.2014 , 09:51

 Cu paşi apăsaţi prin zăpada bătătorită de tălpile salvatorilor şi de lanţurile maşinilor ce forţau drumul în pantă în noaptea căutărilor, sătenii au refăcut ieri drumul suferinţei. Câţiva dintre ei îşi amintesc cum i-au coborât pe braţe pe supravieţuitori.

Drumul e greu şi la lumina zilei. În noaptea căutărilor, însă, a fost aproape imposibil.

Printre brazii ale căror vârfuri au fost secerate de aripile avionului, sătenii din Horea au înălţat spre cer rugăciuni.

Vezi și

Locul tragediei a fost sfinţit cu agheasmă, iar lângă crucea moţilor au ars lumănări. Pentru două suflete al cărui zbor s-a frânt pe acel vârf de munte. Pentru Aura, ale cărei lacrimi au îngheţat pe obraji, în aşteptarea salvării.

Sătenii se vor întoarce la locul tragediei. La troiţa ridicată în munţi ca oamenii să nu uite niciodată ce s-a întâmplat acolo.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Rugăciuni în pădurea blestemată