Antena Meniu Search
x

Video S-a deschis sezonul de paraşutism pe aerodromul de la Tuzla. Experiența saltului de la 4.000 de metri, imposibil de uitat

E aglomeraţie mare şi pe litoral. Dar nu doar pe plajă, ci şi în aer. Pe aerodromul de la Tuzla s-a deschis sezonul de paraşutism. Iar priveliştea de deasupra mării este una de neegalat. Printre cei care s-au aventurat să sară din avion a fost și reporterul Observator Andreea Filip.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 02.07.2022, 22:07

Vezi și

Până să ajungeţi la 4000 de metri înălțime, întâi treceţi printr-un instructaj riguros. Apoi echipele formate din instructori si cameramani pornesc către avionul care îi urcă deasupra întregului litoral. 

După zece minute de zbor, tandemul este pregătit de salt. Un instructor deschide uşa, iar din acel moment nimic nu te mai poate face să renunți. Urmează căderea în gol, preț de un minut, la o viteza de 200 kilometri pe oră. 

Tot mai mulți turişti își doresc o astfel de experiență. Printre ei și Tinca, alături de fiica ei Cristina. La 61 de ani, femeia a sărit pentru prima dată și își dorește să repete experiența.

La aerodromul de la Tuzla vin inclusiv turişti străini special pentru un salt cu parașuta

Pe acelaşi subiect

Iulia Ciortan, reprezentant club sportiv: Sunt 13 instructori de tandem, instructori specializaţi, peste 45 de ani experienţă. Sunt cele mai performante echipamente din România şi din Europa. <MUSCA 18.59> Preţurile încep de la 1200 de lei, se duc până la 1600. 

Cine iubeşte marea mai mult de la sol decât din aer, a ales să meargă la plajă. Este cel mai aglomerat weekend de la începutul verii. 

Pe litoral, gradul de ocupare este de 85% în unitățile de cazare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » S-a deschis sezonul de paraşutism pe aerodromul de la Tuzla. Experiența saltului de la 4.000 de metri, imposibil de uitat