Antena Meniu Search
x

Video Thriller pentru un parașutist: a rămas atârnat de un avion C-130 la peste 1.500 de metri altitudine

Incident fără precedent în timpul unui exercițiu al Forțelor Speciale din Cipru. Un paraşutist a fost aproape de o tragedie, după ce a rămas atârnat aproximativ patru minute de un avion C-130, la peste 1.500 de metri altitudine. Presa elenă a publicat imaginile dramatice.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.04.2022, 11:05

Thriller pentru un parașutist: a rămas atârnat de un avion C-130 la peste 1.500 de metri altitudine
Thriller pentru un parașutist: a rămas atârnat de un avion C-130 la peste 1.500 de metri altitudine - captura video YouTube

Scenele dramatice au avut loc după ce aeronava de transport, la bordul căruia se aflau 40 de paraşutişti, a decolat de pe aeroportul din Larnaca.

Când avionul a ajuns la o altitudine de 5.000 de picioare, adică peste 1.500 de metri, primul parașutist a sărit din lateralul aeronavei.

Parașutistul grec a rămas atârnat de avion aproape 4 minute

Doar că centura nu a deschis parașuta, astfel că bărbatul a rămas atârnat în aer câteva minute, la o distanță de 4,5 metri de aeronavă - cât este lungimea centurii, relatează protothema.gr. Parașutistul nu și-a pierdut curajul și a încercat să deblocheze parașuta, în timp ce era ținut de inelul de siguranță care leagă centura de sacul paraşutei.

Pe acelaşi subiect

Imaginile au fost publicate de presa elenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă, ceilalți parașutiști și-au tras colegul în avion și au prevenit ce era mai rău.

Un paraşutist a aterizat pe un aparat de aer condiţionat

Anul trecut, un incident bizar în care a fost implicat tot un parașutist a avut loc în Rusia, în orașul Krasnodar. Locatarii unui bloc din centrul regiunii au rămas cu gura căscată când au văzut cum un paraşutist aterizează fix pe aparatul lor de aer condiţionat, rămânând atârnat la etajul 13, pe faţada clădirii. Oamenii au deschis fereastra şi i-au permis tânărului să intre în casă, ba chiar l-au invitat la micul dejun. Se pare că băiatul ar fi calculat greșit calculele în timpul săriturii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Thriller pentru un parașutist: a rămas atârnat de un avion C-130 la peste 1.500 de metri altitudine