Antena Meniu Search
x

Perfect într-un sistem imperfect. Este performanţa a peste 400 de ELEVI-MODEL, care au obţinut 10 PE LINIE la Evaluarea Naţională

Sunt gândurile care i-au făcut pe cei mai buni elevi de clasa a opta să atingă perfecţiunea. O generaţie de nota 10. Andrei învaţă la liceul Tudor Vianu din Capitală şi este un exemplu pentru colegii lui. Am avut o surpriză când am văzut ca am luat 10, 10 MUSCA nu am realizat, am tipat la tata, am luat 10, m-am dus, am imbratisat, am sunat toti profesorii, cunostintele, familia si ne am bucurat cu totii de momentul unic din viaţa mea. + Sunt tare mandra de elevii mei si de profesorii care au stat in spatele acestor rezultate, ii felicit pe toti! Ca Andrei mai sunt alţi 105 adolescenţi din Bucureşti, care se mândresc cu nota 10. La liceul Lazăr, pe podium au urcat Mara, Eva, Bianca, Ana, Ioana şi Şerban. cum veneam de la scoala, ma apucam de teme, sa fac tot felul de teste, la mate am ajuns la 100 de teste făcute. +<15 20 > nu mi-a venit sa cred, am crezut că nu am văzut bine. + 15 07 niciodata nu mi am imaginat ca o sa se intample, ca nu o sa gresesc absolut nimic, o virgula, nimic, pentru mine e ca un vis! Un vis construit pe foarte multă muncă. Am început să plâng, da. Şi eu! Şi am început să râd...Eu am aflat de la cineva din clasă. Eu era acasă cu părinţii şi au început şi ei să plângă! (rad toti ambianta buna) + am dat teze, si la romana si la matematica in amfiteatru, astfel incat sa fie atmosfera de examen, iar in clasa a opta am avut 3 simulari. Acesta a fost şi secretul Anei, o elevă din Buzău, care se laudă că a luat zece pe linie fără nicio oră de meditaţii. Cred că e foarte important cum iti organizezi timpul, am avut timp sa ies si pe afară si sa ma pregatesc temeinic. Mândră a fost şi familia lui Dragoş, un băiat de clasa a opta care nu vede, dar care a ajuns la rezultate deosebite în ultimii ani. am 9,90 la limba romana si 8 la matematică. MUSCA Se putea si mai bine musca pentru ca stiu ce pot. Judeţele cu cele mai bune note sunt Brăila, Cluj şi Bucureşti. Au fost, însă, şi copii care nu s-au bucurat deloc de reuşită. Mai ales în şcolile de la ţară, unde procentul celor cu medie sub cinci a fost aproape triplu faţă de cel de la oraşe.

Vezi și

La evaluarea naţională, peste 400 de elevi au obţinut scorul perfect. Sunt cei care au muncit în fiecare zi în ultimii patru ani, cu gândul că ei vor fi primii. Şi au reuşit!

Sunt gândurile care i-au făcut pe cei mai buni elevi de clasa a opta să atingă perfecţiunea. O generaţie de nota 10. Andrei învaţă la liceul Tudor Vianu din Capitală şi este un exemplu pentru colegii lui. 

Ca Andrei mai sunt alţi 105 adolescenţi din Bucureşti, care se mândresc cu nota 10. La liceul Lazăr, pe podium au urcat Mara, Eva, Bianca, Ana, Ioana şi Şerban. 

Un vis construit pe foarte multă muncă. 

Acesta a fost şi secretul Anei, o elevă din Buzău, care se laudă că a luat zece pe linie fără nicio oră de meditaţii. 

Mândră a fost şi familia lui Dragoş, un băiat de clasa a opta care nu vede, dar care a ajuns la rezultate deosebite în ultimii ani. 

Judeţele cu cele mai bune note sunt Brăila, Cluj şi Bucureşti. Au fost, însă, şi copii care nu s-au bucurat deloc de reuşită.

Mai ales în şcolile de la ţară, unde procentul celor cu medie sub cinci a fost aproape triplu faţă de cel de la oraşe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Perfect într-un sistem imperfect. Este performanţa a peste 400 de ELEVI-MODEL, care au obţinut 10 PE LINIE la Evaluarea Naţională