Antena Meniu Search
x

S-a lansat Spynews.ro

Cel mai nou si spectaculos site de stiri si evenimente mondene din Romania este Spynews.ro. Lansat de echipa care sta in spatele emisiunilor de succes Acces Direct si Un show pacatos, site-ul a adunat in doar cateva zile peste o suta de mii de vizitatori unici

Vezi și

Petrecerea de deschidere, la care au participat nenumarate vedete din lumea mondena, o puteti vedea si dumneavoastra cu un simplu click. “Spynews este un proiect de suflet pentru noi, un proiect foarte important. Numele de cod intern pentru acest site a fost intotdeauna site-ul de cultura pana l-am lansat. Si, in numai o saptamana, site-ul a devenit una dintre cele mai accesate pagini de stiri mondene din Romania. Are peste o suta de mii de clienti unici si sunt sigur ca vom deveni lideri de piata. Este un produs pe care ni l-am imaginat acum un an de zile, atunci cand am vrut sa cream cea mai puternica divizie de monden din Romania si am reusit acest lucru”, a declarat Sorin Alexandrescu, director Antena TV Group.

“Avem alaturi niste oameni care chiar au informatii la prima mana si sunt foarte buni in ceea ce fac. Asa imi explic si numarul mare de vizitatori din prima saptamana”, a spus Simona Gherghe.

Spynews.ro este un site tabloid. Nu va ocoli, insa, evenimente importante din toate domeniile, chiar daca sunt sau nu implicate si vedete. “Este un volum de munca enorm. Fiecare dintre reporteri, redactori, toti cei care lucram zi de zi depun o munca fantastic de mare si e bine sa-i tina, in primul rand ficatul si sanatatea”, a explicat Dan Capatos.

“Avem un sprijin deosebit din partea echipei Acces Direct si Capatos si atunci avem foarte multe informatii.Vrem sa fie foarte complet. Si da, se actualizeaza, iti dai seama ca daca se munceste 24 de ore aproape, se actualizeaza non stop”, a adaugat Izabela Ionita, redactor-sef adjunct Spynews. Non stop a fost si distractia de la lansarea Spynews.ro. Condimentata cu prezenta a zeci de vedete, petrecerea a fost transmisa live chiar pe site.

Inainte de a-si testa rezistenta fizica, echipa s-a distrat alaturi de vedete cu muzica si dans, in cadrul unui concert sustinut de cei mai cunoscuti artisti de la noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » S-a lansat Spynews.ro