Antena Meniu Search
x

S-a trezit cu un autocar peste el în pat, în dormitor

Clipe de coşmar pentru un tânăr de 18 ani, din judeţul Cluj. Dormea liniştit în camera lui, când unul dintre pereţi a fost spulberat de un autocar scăpat de sub control.

Vezi și

Partea din faţă s-a oprit exact lângă patul tânărului, care a fost lovit de bucăţi mari de ciment. Ca prin minune, el nu a suferit decât câteva răni uşoare.

Mama tânărului priveşte îngrozită patul acoperit de bolovani. În locul ferestrei stă parbrizul camionului, în care se aflau şoferul şi zece muncitori. Niciunul nu a fost rănit.

Scăpat de sub control, autocarul a smuls din pământ un stâlp electric şi s-a oprit violent în peretele casei. Întreaga familie a fost trezită de zgomotul puternic.

Băiatul de 18 ani a scăpat cu câteva zgârieturi. La fel şi şoferul unui autoturism, care s-a oprit pe cealaltă parte a drumului, într-un gard de metal. Omul ar fi provocat accidentul, după ce ar fi încercat să depăşească autocarul, fără să-şi dea seama că riscă să provoace o tragedie.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a asigurat zona. Din cauza firelor electrice rupte în accident, o mare parte din localitate a rămas pe întuneric.

Muncitorii care erau transportaţi spre case au ajuns mai târziu, după ce firma de transport le-a pus câteva autoturisme la dispoziţie. Şoferul vinovat va trebui să plătească pentru pagubele făcute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » S-a trezit cu un autocar peste el în pat, în dormitor