Antena Meniu Search
x

Sacosa de rafie din pietele romanesti, geanta de fite in Occident

Si nu e o gluma. Cel mai cunoscut producator de genti din lume a scos la vanzare un produs care arata identic. Numai ca geanta de firma costa de mii de ori mai mult

Vezi și

Uite un motiv bun ca o femeie de afaceri cu sute de mii de euro in cont sa invidieze o femeie de rand. Geanta de rafie - de care vanzatoarele din pietele noastre sunt satule - le incanta teribil pe unele impatimite ale modei. E drept, noua geanta de rafie care face ravagii in lumea modei are un imprimeu cu un brand ultra-cunoscut si multe zerouri in plus, atunci cand vine vorba de pret. In rest, ar fi identice.

Iar asta nu inseamna ca celebrii producatori francezi si-au deschis reprezentante pe toate strazile Bucurestiului si nici ca domnul din imagine este cel mai mare cunoscator de moda. “Este un trend, intr-adevar. Nu numai in ceea ce priveste gentile, dar si palariile si pantofii, in general accesoriile de rafie se poarta. Rafie pentru ca este un material natural, pentru ca este foarte util in ceea ce priveste accesoriile”, spune stilista Adina Buzatu.

Daca veneati in zona Pietei Obor, in urma cu un an, un an si jumatate, opt din zece trecatori aveau in mana cel putin o astfel de sacosa de rafie, in patratele. Astazi, parca spre bucuria marilor propducatori de genti, aceste sacose au fost inlocuite cu cele branduite, ale hypermarketurilor. Totusi, cu putina ambitie, daca vreti sa fiti in pas cu moda, veti putea cu numai doi lei.

Astfel, geanta de rafie romaneasca a atins un renume mondial si este cautata de catre impatimitii modei in reprezentantele marilor producatorilor francezi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Sacosa de rafie din pietele romanesti, geanta de fite in Occident