Antena Meniu Search
x

Cea mai modernă sală de sport din Cluj-Napoca, închisă de șase luni

Cea mai modernă sală de sport din Cluj Napoca este inutilă de mai bine de jumătate de an! Motivul? O grindă de susţinere a tavanului s-a fisurat, aşa că, pentru măsuri de siguranţă, autorităţile au decis s-o închidă.

de Redactia Observator

la 08.03.2019, 17:14

Vezi și

Cea mai modernă sală de sport din Cluj-Napoca este inutilă de mai bine de jumătate de an! Motivul? O grindă de susţinere a tavanului s-a fisurat, aşa că, pentru măsuri de siguranţă, autorităţile au decis s-o închidă. Culmea este că tocmai această clădire a fost inaugurată în urmă cu cinci ani şi a costat aproape 2 milioane de lei.

Deşi trebuia să fie o construcţie care să dureze ani de zile, sala de sport a Liceului George Coşbuc a luat prin surprindere pe toată lumea când şi-a închis porţile. Conducerea şcolii spune că în luna decembrie constructorii au luat o bucată de perete pentru expertiza tehnică şi în schimb au pus câţiva stâlpi de susţinere.

Sala a fost construită cu tribune în care să încapă aproape 100 de spectatori şi să se poată găzdui fără probleme meciuri de baschet, handbal, volei sau tenis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Firma care s-a ocupat de construcţia sălii de sport nu a vrut să-şi exprime punctul de vedere însă. Până când situaţia va fi remediată, elevii vor face sport în aer liber sau în cele două săli de clasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cea mai modernă sală de sport din Cluj-Napoca, închisă de șase luni