Antena Meniu Search
x

Salam de la Crăciun și margarină expirată, la o cantină studențească din București

Griş din noiembrie anul trecut, salam de la Crăciun, margarină expirată de două săptămâni şi carne congelată fără niciun element de identificare. Asta au găsit inspectorii sanitari în patru cantine studenţeşti din Bucureşti. La una dintre ele, mii de tineri iau în fiecare zi masa.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 21:15

Vezi și

Griş din noiembrie anul trecut, salam de la Crăciun, margarină expirată de două săptămâni şi carne congelată fără niciun element de identificare. Asta au găsit inspectorii sanitari în patru cantine studenţeşti din Bucureşti. La una dintre ele, mii de tineri iau în fiecare zi masa. Pentru că au pus sănătatea lor în pericol, cantinele au fost amendate.

Alimentele au fost găsite în bucătăriile mai multor cantine din Bucureşti. Deşi cele mai multe sunt expirate de câteva luni, ele urmau să ajungă în meniul studenţilor, spun inspectorii.

Inspectorii ANPC au controlat patru cantine universitare si au dat amenzi pentru toate patru, în valoare de 17 mii de lei, în principal pentru produse alimentare expirate.

Studenţii care au aflat de controale au renunţat astăzi la masa de prânz.

Nu este prima oară când în cantinele studenţeşti inspectorii găsesc nereguli. La finalul anului trecut, studenţii au sesizat autorităţile după ce au fotografiat în cantina Universităţii din Bucureşti veselă murdară şi mâncare aproape crudă.

În urma amenzii primite, Universitatea a luat decizia de a închide cantina pentru renovări. Va fi redeschisă abia luna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Salam de la Crăciun și margarină expirată, la o cantină studențească din București