Antena Meniu Search
x

Salariaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Vaslui nu şi-au luat banii din luna septembrie

Salariaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Vaslui trec printr-o situaţie dificilă! Conducerea instituţiei a epuizat toate fondurile.

Vezi și

Salariaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Vaslui trec printr-o situaţie dificilă! Conducerea instituţiei a epuizat toate fondurile în acest an, astfel că cei peste 2.500 de angajaţi nu şi-au luat banii din luna septembrie. Dacă situaţia nu se va rezolva, salariaţii de la Protecţia Copilului vor intra în grevă.

Conturile DGASPC Vaslui sunt goale şi asta îi nelinişteşte pe angajaţii care nu au primit salariul pentru luna septembrie. Este o situaţie unică în istoria instituţiei, iar oamenii nu o mai scot la capăt cu cheltuielile.

Nina Coşmagiu: "Am copilul la liceu, mare, el nu ştie că nu mi-a dat salariul. Îl am de la trei săptămâni. Se simte ca-n familie. La pachet, acum, dacă se duce la liceu, 5 lei, în fiecare zi. Sâmbăta şi duminica iese şi el. Aştept. Vă spun, am băgat cardul de nu ştiu câte ori după salariu. Nu o să mai mănânc eu şi o să mănânce copilul, ce să facem?"

Asta în cazul fericit în care soţul are un alt loc de muncă. Dar există şi angajaţi de la Protecţia Copilului care nu au niciun alt venit. Disperaţi, au apelat la ajutorul cunoscuţilor. 

Sindicaliştii înţeleg foarte clar gravitatea situaţiei. Nu sunt bani nici măcar pentru plata utilităţilor instituţiei.

Dacă salariile nu vor fi virate angajaţilor, aceştia vor face un miting miercuri şi vor merge la Prefectură şi la Consiliul Jdeţean Vaslui. Sindicatul strânge, în acelaşi timp, semnături pentru declanşarea unei greve.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Salariaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Vaslui nu şi-au luat banii din luna septembrie