Antena Meniu Search
x

Salina Praid sfidează canicula

Trebuie să ştiţi că nu peste tot este arşiţă. Sunt români care s-au relaxat la 15 sau cel mult 16 grade. Şi nu au plecat la mii de kilometri de ţară pentru asta, ci la 120 de metri sub pământ. În orăşelul subteran din Salina Praid este agitaţie mare

Vezi și

Trebuie să ştiţi că nu peste tot este arşiţă. Sunt români care s-au relaxat la 15 sau cel mult 16 grade. Şi nu au plecat la mii de kilometri de ţară pentru asta, ci la 120 de metri. sub pământ. În orăşelul subteran din Salina Praid este agitaţie mare

Copiii se joacă, fac gimnastică, iar adulţii îşi petrec timpul în faţa calculatorului. Totul ca să scape de căldura sufocantă de afară. Îmbrăcaţi cu jachete şi pantaloni lungi, oamenii sfidează canicula la 120 de metri sub pământ.

Sunt oameni care vin şi stau aici de dimineaţa până seara. Nu se plictisesc. În salină sunt locuri de joacă pentru copii, un parc de aventură pentru tineri şi mese destule să întindă ce jocuri vor.

În inima muntelui de sare există un adevărat orăşel. Oamenilor nu le lipseşte nimic. Peste patru mii de turişti intră zilnic să se răcorească în salină. Cine vrea totuşi să se bucure de razele soarelui, merge la piscină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Salina Praid sfidează canicula