Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer de TIR a scăpat fără vreo rană după ce a căzut remorca peste el

Salvare miraculoasă a unui şofer de TIR, în judeţul Dâmboviţa! Bărbatul a intrat sub remorcă să repare ceva, doar că perna de aer a cedat.

de Redactia Observator

la 09.01.2018 , 17:18

Salvare miraculoasă a unui şofer de TIR, în judeţul Dâmboviţa! Bărbatul a intrat sub remorcă să repare ceva, doar că perna de aer a cedat. Rămas prizonier între remorcă şi asfalt, şoferul şi-a sunat şeful, iar acesta a telefonat la 112. Pompierii l-au scos de sub remorcă teafăr şi nevătămat. 

Incidentul a avut loc la ieşire din Târgovişte spre Sinaia. Şoferul de 27 de ani a tras pe dreapta şi a încercat să facă unele reparaţii sub TIR, dar a fost o clipă până când a ajuns victimă. A fost salvat de pompieri.

"Echipajul a fost solicitat cu privire la o persoană rămasă surprinsă sub un TIR. Am constatat că persoana este conştientă, în viaţă, am reuşit să ridicăm remorca, cât să iasă." Iar bărbatul a ieşit fără nicio rană, asta şi pentru că remorca nu era încărcată.

Vezi și

Şoferul, din judeţul Alba, a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu consumase alcool. După acest incident, specialiştii vor face verificări.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un şofer de TIR a scăpat fără vreo rană după ce a căzut remorca peste el