Antena Meniu Search
x

Weekend teribil pe şoselele din România! Trei oameni AU MURIT şi 21 au fost RĂNIŢI în patru accidente grave. Şapte copii au ajuns la spital

Trei persoane au murit şi 21 au fost rănite în urma a patru accidente rutiere grave care au avut loc, în cursul zilei de sâmbătă, pe şoselele din România. Printre răniţi se numără şapte copii.

Trei persoane au murit şi 21 au fost rănite în urma a patru accidente rutiere grave care au avut loc, în cursul zilei de sâmbătă, pe şoselele din România. Printre răniţi se numără şapte copii.

O persoană a murit şi şapte au fost rănite, la Cernica

O persoană a murit şi şapte au fost rănite, în urma unui accident produs, sâmbătă după-amiază, în Cernica, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit, la faţa locului fiind solicitat şi un elicopter SMURD.

Printre răniţi se află şi doi copii, unul de opt luni, iar altul de opt ani.

Pe acelaşi subiect

Medicii au încercat resuscitarea unui bărbat de 30-40 de ani, şoferul autoturismului implicat în accident, timp de mai multe minute, însă fără succes. 

Ciocnire frontală în Hunedoara

Nouă persoane, între care cinci copii, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs în judeţul Hunedoara, după ce două maşini s-au ciocnit, poliţiştii întocmind dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc în zona localităţii Merişor, unde o maşină în care se aflau cinci copii şi doi adulţi a fost lovită de un autoturism care a pătruns pe contrasens. 

În urma impactului, cei cinci copii şi doi adulţi din maşina care circula regulamentar, precum şi şoferul autoturismului care a provocat accidentul şi un pasager au fost răniţi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu

Răniţii, toţi conştienţi, au fost transportaţi la spitalul din Petroşani.

ACCIDENT mortal în Giurgiu

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite într-un accident produs, sâmbătă seară, pe un drum judeţean din Giurgiu, unde două autoturisme, un Opel Astra şi un Opel Insignia, s-au ciocnit.

În urma impactului foarte violent şoferul unuia dintre autoturisme, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a intrat în stop cardio-respirator. Medicii care au intervenit la locul accidentului au făcut timp de peste o oră manevre de resuscitare însă fără succes, în cele din urmă fiind declarat decesul bărbatului.

Alte trei persoane au fost de asemenea rănite, însă leziunile nu le pun în pericol viaţa.

Accident grav pe autostrada Sibiu – Orăștie

Un accident grav s-a produs, sâmbătă, pe autostrada A1, pe sensul Sebeş-Sibiu, în zona tunelului de la Săcel, informează oradesibiu.ro.

În accident este implicată o singură mașină, o femeie de 50 de ani pierzându-şi viața. Alte două persoane, un bărbat și o femeie, au fost rănite.

În urma accidentului, se circulă pe o singură bandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Weekend teribil pe şoselele din România! Trei oameni AU MURIT şi 21 au fost RĂNIŢI în patru accidente grave. Şapte copii au ajuns la spital