Antena Meniu Search
x

Sărbători cu sport în aer liber. După masa de Crăciun, alergarea în parc înseamnă sănătate curată

Tentaţiile culinare sunt mari în această perioadă şi oricum gustăm din toate preparatele. Important este, însă, să facem şi puţină mişcare după.

Vezi și

Tentaţiile culinare sunt mari în această perioadă şi oricum gustăm din toate preparatele. Important este, însă, să facem şi puţină mişcare după. Cel mai la îndemână ar fi să alergăm în aer liber. În parcurile din Târgu Mureş oamenii fac asta şi spun că se simt minunat iar carnea de porc nu le mai pică deloc greu. 

Pistele de alergare sunt îngheţate şi totul în jur e acoperit cu zăpadă, dar asta nu e o problemă pentru cei care ţin la sănătate. Alergarea în aer liber este perfectă pentru întreţinere, dar şi pentru sportivii de performanţă. Adrian are 21 de ani şi nu trece zi să nu se antreneze.

Oamenii de toate vârstele ies să facă mişcare fie pentru că aşa sunt obişnuiţi de o viaţă, fie că nu au rezistat ospăţului de Crăciun iar acum se grăbesc să revină la kilogramele de dinainte.

Cine nu crede că sportul este sănătate curată nu a întâlnit pe nimeni, spre exemplu, ca Liviu Albu, care nu îşi arată deloc vârsta - 72 de ani. De un deceniu aleargă aproape zilnic, alături de soţia lui.

Cine le va urma exemplul va înţelege că mişcarea este secretul stării de bine, în perioada sărbătorilor şi nu numai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sărbători cu sport în aer liber. După masa de Crăciun, alergarea în parc înseamnă sănătate curată