Antena Meniu Search
x

Video Săritul de pe trambulină poate fi periculos în cazul copiilor

Săritul pe trambulină a fost mereu o activitate pe care copiii de toate vârstele o adoră. Iar când nu pot sări pe trambulină, ştim bine, sar în pat, acasă. Dar, pe cât de distractiv pare, pe atât de periculos poate fi. Există câteva reguli de siguranţă şi aici, unele surprinzătoare, cum ar fi faptul că cei mici nu ar trebui să sară alături de adulţi sau de alţi copii mai mari.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 04.07.2023, 15:42

Vezi și

Conform specialiştilor, săriturile pe trambulină pot stimula muşchii şi articulaţiile, în cazul copiilor mai mari de şase ani. Dar pentru copiii de vârstă mică, există şi riscuri, mai ales dacă sar alături de un adult sau de un copil cu o greutate mai mare. De fapt, trambulina nu este o jucărie, iar cel care sare trebuie să respecte anumite reguli de siguranţă.

Şi totuşi, dacă un copil de vârstă mică îşi doreşte să sară şi nu există timp sau loc pentru negociere, părinţii trebuie să se asigure de două lucruri. Unu, că diametrul plasei are 2,5 metri şi doi, că nu sar şi alţi copii, simultan. Indiferent de vârsta copilului, reţineţi: săriturile în trambulină trebuie supravegheate întotdeauna de adulţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Săritul de pe trambulină poate fi periculos în cazul copiilor