Antena Meniu Search
x

Zeci de familii dintr-un sat din Dâmboviţa se luptă de ani cu noroaiele

Zeci de familii din satul Vulcana de Sus din Dâmboviţa se luptă de ani de zile cu noroaiele! Strada care străbate localitate nu este asfaltată.

la 07.02.2018, 15:03
Vezi și

Zeci de familii din satul Vulcana de Sus din Dâmboviţa se luptă de ani de zile cu noroaiele! Strada care străbate localitate nu este asfaltată, aşa că - ori de câte ori plouă sau se topeşte zăpada - oamenii înoată prin bălţi. Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns, localitatea este afectată acum şi de alunecări de teren. 

Oamenii din Vulcana de Sus se simt ca şi când ar locui la capătul pământului. În realitate, sunt doar 30 de kilometri de pe uliţa din noroi şi până la Târgovişte.

Situaţia este aceeaşi pentru zeci de familii. Bătrânii, dar şi copiii care merg la şcoală, sunt nevoiţi zilnic să facă faţă noroiului.

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, acum, o alunecare de teren ameninţă siguranţa oamenilor din satul Vulcana de Sus.

Problema este că nu se poate interveni până când solul nu se uscă, spun specialiștii. Reprezentanţii primăriei spun, însă, că indiferent de starea solului, tot nu sunt bani de drum. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Zeci de familii dintr-un sat din Dâmboviţa se luptă de ani cu noroaiele

Breaking News

"M-am gândit că au venit ruşii". Explozie într-un bloc din Suceava: 40 de persoane, evacuate. Clădirea...

"M-am gândit că au venit ruşii". Explozie într-un bloc din Suceava: 40 de persoane, evacuate. Clădirea arată ca după bombardamente