Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sat din Vaslui, terorizat de câini. O localnică a adunat 50 de patrupede în curte

Locuitorii comunei vasluiene Lipovăţ s-au săturat! Oamenii nu mai au linişte de când o femeie a cumpărat o casă şi un teren, pe care l-a transformat într-un fel de "crescătorie de câini". A strâns maidanezi din tot judeţul şi - fără să aibă nicio autorizaţie - îi creşte pe toţi, la grămadă.

de Redactia Observator

la 05.09.2018 , 17:18

Locuitorii comunei vasluiene Lipovăţ s-au săturat! Oamenii nu mai au linişte de când o femeie a cumpărat o casă şi un teren, pe care l-a transformat într-un fel de "crescătorie de câini". A strâns maidanezi din tot judeţul şi - fără să aibă nicio autorizaţie - îi creşte pe toţi, la grămadă. Şi asta nu e cea mai mare problemă. Maidanezii nu sunt deloc prietenoşi, iar când scapă din curte, nu iartă pe nimeni. Indiferent dacă este vorba despre oameni sau orătăniile lor.

Oamenii au ajuns la capătul răbdării. Zi de zi, au aceleaşi discuţii cu paznicul adăpostului. Câinii nu sunt supravegheaţi suficient. Scapă din ţarc şi atacă oamenii.

Edilul comunei Lipovăţ spune că se confruntă cu cea mai grea situaţie de când e primar. Însă, speră să rezolve situaţia cât mai repede.

Vezi și

Proprietara patrupedelor a cumpărat terenul la începutul lunii iulie. Din dragoste pentru animale, a adus acolo în jur de 50 de câini strânşi din toţi judeţul Vaslui.

Peste 30 de plângeri au fost depuse la poliţie. Până acum proprietara animalelor s-a ales cu o amendă de 500 de lei pentru că nu şi-a supravegheat câinii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Sat din Vaslui, terorizat de câini. O localnică a adunat 50 de patrupede în curte