Antena Meniu Search
x

S-au luptat PARTE ÎN PARTE! O femeie ÎNSĂRCINATĂ s-a năpustit asupra unui bărbat în faţa unui magazin. Trecătorii au fost şocaţi (VIDEO)

O femeie însărcinată, care fura din magazine, s-a năpustit asupra unui gardian sub acoperire, în timpul unei încăierări violente. Scena a fost filmată de trecătorii şocaţi.

Vezi și

O femeie însărcinată, care fura din magazine, s-a năpustit asupra unui gardian sub acoperire, în timpul unei încăierări violente. Scena a fost filmată de trecătorii şocaţi.

Timp de două minute, bărbatul poate fi văzut cum încearcă disperat să o reţină pe femeia care furase haine din magazinul în care el lucra ca bodyguard.

Trecătorii pot fi auziţi cum ţipă la agentul de pază sub acoperire, atrăgându-i atenţia că femeia este însărcinată şi nu trebuie să o bruscheze.

În cele din urmă, încăierarea celor doi a fost întreruptă de un poliţist sosit la faţa locului. 

Pe acelaşi subiect

Pe înregistrare femeia poate fi auzită spunând că nu a furat nimic. Cu toate acestea, poliţia confirmă că ea a fost acuzată pentru furt.

Adusă miercuri, în faţa judecătorilor, ea a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare.

De asemenea, pe numele femeii a fost emis un ordin de restricţie, care îi interzice să mai calce în centrul oraşului britanic Birmingham, unde a avut loc incidentul, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Ucis pentru că şi-a pierdut un pantof! Un băieţel de numai 5 ani a fost omorât în bătaie de tatăl său vitreg, în timp ce se aflau în parc

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » S-au luptat PARTE ÎN PARTE! O femeie ÎNSĂRCINATĂ s-a năpustit asupra unui bărbat în faţa unui magazin. Trecătorii au fost şocaţi (VIDEO)