Antena Meniu Search
x

ANUNŢ IMPORTANT de la Google! România, în vizorul gigantului american de internet

La un an de la lansarea în România a platformei Atelierul Digital (Digital Workshop), Google a luat decizia de a extinde acest program prin deschiderea a şase hub-uri regionale, în colaborare cu universităţi de marcă din ţară. 

La un an de la lansarea în România a platformei Atelierul Digital (Digital Workshop), Google a luat decizia de a extinde acest program prin deschiderea a şase hub-uri regionale, în colaborare cu universităţi de marcă din ţară. 

Potrivit seenews.com, cele şase hub-uri regionale permanente vor fi lansate în universități din București, Cluj, Iași, Timișoara, Constanța și Brașov. 

În primul rând, aceste hub-uri vor sprijini start-up-urile prin oferirea unui spațiu de muncă colaborativă pentru studenții – antreprenori, precum și prin sesiuni de pregătire în domeniul business-ului și competențelor digitale. 

În al doilea rând, hub-urile vor constitui un spațiu de întâlnire între studenți și IMM-urile locale. 

Un grup de consultanți digitali, care au absolvit cursurile avansate ale Atelierului Digital, va oferi consultanță gratuită IMM-urilor locale în utilizarea instrumentelor digitale, strategie și marketing online.

„Extinderea acoperirii internetului și tehnologiilor digitale a produs o schimbare structurală în mediul de afaceri. Companiile, indiferent de dimensiunea lor, pot avea acces la un public global. Lipsa competențelor în mediul online este însă o provocare nu doar în România, ci și la nivel european. Puține IMM-uri din România exploatează oportunitățile mediului digital: doar 22% dintre ele utilizează instrumente online și 5% vând online. Hub-urile Atelierului Digital își propun să pregătească viitorii antreprenori și IMM-urile în a face față provocărilor economiei digitale”, a declarat Elisabeta Moraru, Country Business Development Manager of Google Romania.

Până în prezent peste 60.000 de persoane – studenți, antreprenori și angajați – au folosit programul Atelierul Digital pentru îmbunătățirea competențelor digitale: peste 20.000 de studenți pregătiți în cadrul seminariilor derulate în 45 de orașe din toată țara și 40.000 de utilizatori ai platformei online.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

MĂCEL, noaptea trecută, într-o închisoare de maximă securitate! Zeci de deţinuţi au fost ÎNJUNGHIAŢI, TORTURAŢI până la moarte sau DECAPITAŢI​

Se schimbă legea RCA! Ce se va întâmpla cu plăcuţele de înmatriculare din 12 iulie​

O tânără de 28 de ani şi-a BĂTUT CRUNT mama, a legat-o, apoi şi-a UCIS bunica! A înjunghiat-o cu furculiţa până a murit. Şi asta nu e tot ... (VIDEO)​

78 de MORŢI şi zeci de RĂNIŢI, într-un GROAZNIC ACCIDENT de camion! IMAGINI DRAMATICE

PRIMA DECLARAŢIE dată de Cristi Boureanu după ce a fost ARESTAT! "Poliţistul mi-a spus că o să vadă toată ţara cât de prost sunt şi mi-a arătat un deget care ... "

Se va întâmpla din septembrie! MARELE ANUNŢ făcut de Victor Ponta

O nouă PISTĂ în cazul morţii Andradei, studenta la Medicină care s-a aruncat de la etaj, în Oradea! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea TRAGEDIEI

BNR a pus în circulaţie o nouă MONEDĂ! Ce valoare are şi cum arată​

IMPACT DEVASTATOR! O tânără de 33 de ani este ZDROBITĂ de o maşină, în timp ce traversează neregulamentar! Totul a fost filmat (VIDEO ŞOCANT)​

Un nou caz de VIOLENŢĂ EXTREMĂ între eleve! O gaşcă de fete i-au cărat PUMNI şi PICIOARE unei adolescente, apoi i-au cerut taxă de protecţie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » ANUNŢ IMPORTANT de la Google! România, în vizorul gigantului american de internet